Löydät sivuiltamme tietoa meistä ja edustamistamme tuotteista, sekä tarjoamistamme palveluista.

Tarjoamme myös teknistä tukea sekä tuotekohtaisesti, että ohjelmien käytössä yhdessä muiden ohjelmien kanssa. Löydät täältä lisäksi myös ajankohtaista tietoa.

Olet aina tervetullut toimistoomme Helsingissä tutustumaan edustamiimme tuotteisiin. Muistathan sähköpostitse tai puhelimitse sopia esittelystä etukäteen niin palvelemme juuri sinua.

Valmistuminen on palkitsevaa. Juhlistamme valmistumista ja Vectorworks tarjoaa valmistuneille 40% alennuksen ammattilisenssistä ja ensimmäisen vuoden ylläpidosta.

Ura alkuun ja kilpailukyky kohdilleen omalla lisenssillä ja ylläpidolla. Voit valita uusimman version 2021 Architect, Landmark, Spotlight tai Designer-lisenssin. Designer sisältää kaikkien edellä mainittujen työkalut.

Tutkintotodistuksen kopio tarvitaan ja se saa olla enintään 12 kk vanha 31.5.2021.

Ota yhteyttä info@ultirender.com.
Tai soita 09-622 00442!

Opiskelija! Student!

On aika näyttää taitonsa ja osallistua Vectorworksin opiskelijakilpailuun. Kilpailuaika on joulukuusta maaliskuun loppuun 2021. Osallistumisalat ovat arkkitehtuuri, maisema, muotoilu, sisustus ja tapahtumatuotanto. Lähetä siis valmis opiskelijatyösi. Jaossa on 10.000 taalan edestä opiskelurahaa ja luonnollisesti ammatillista näkyvyyttä.

Kilpailussa kiinnitetään huomiota seuraaviin kriteereihin:

  • Muotoilu ja suunnitelma
  • teknologia
  • konsepti ja sen omaperäisyys
  • esitys
  • oman vision ilmaisu

Lue lisää ja osallistu: Lisätietoa löydät täältä ja linkki osallistumiseen ja työn toimittamiseen löytyy täältä.

 

Nyt on hyvä aika hankkia ensilisenssi tai useampi kerralla. Lisenssin saa puoleen hintaan kun samalla liittyy ylläpidon piiriin. Vuoden kuluttua vain kerran vuodessa laskutettava ylläpito sisältää kaiken päivityksistä tekniseen tukeen. Tämä on ehdottomasti edullisin tapa hankkia ja ylläpitää omaa lisenssiä.

Nyt ammattilisenssi: Vectorworks Architect, Vectorworks Landmark, Vectorworks Spotlight tai kaikki eli Vectorworks Designer 2021.

Voimassa koko marraskuun 2020.