Löydät sivuiltamme tietoa meistä ja edustamistamme tuotteista, sekä tarjoamistamme palveluista.

Tarjoamme myös teknistä tukea sekä tuotekohtaisesti, että ohjelmien käytössä yhdessä muiden ohjelmien kanssa. Löydät täältä lisäksi myös ajankohtaista tietoa.

Olet aina tervetullut toimistoomme Helsingissä tutustumaan edustamiimme tuotteisiin. Muistathan sähköpostitse tai puhelimitse sopia esittelystä etukäteen niin palvelemme juuri sinua.

On aika paneutua Vectorworks 2021 uusiin ominaisuuksiin. Tänä vuonna tilaisuus järjestetään virtuaalisena Englannista. Voit valita osallistumisajankohdan kahdesta vaihtoehdosta tiistaina 6. lokakuuta klo 16:00/20:00. Tilaisuuden puheenvuorot ovat englanniksi. Tervetuloa mukaan! Muistathan ilmoittautua.

Vectorworks Inc. tarjoaa Vectorworks® Designer 2021 lisenssin maksutta käyttöösi kuukaudeksi.

Voit hyödyntää lisenssilatauksen kerran, lataamiseen ei tarvita luottokorttia tai muutakaan rahallista sitoutumista.

Pidä suunnittelutaitojasi yllä ja kouluttaudu maksuttomassa Vectorworks Yliopistossa rajattomasti.

Saat käyttöösi täyden ammattilisenssin. Pääset hyödyntämään ohjelman piirustus-, mallinnus- ja dokumentointi-ominaisuuksia sekä maksutonta koulutusta.

Monimuotoista suunnittelua yksinkertaisesti.

Uusi versio tuo kattavasti kohennuksia Vectorworksin alakohtaisiin työkaluihin, toiminnot nopeutuvat ja uusia ominaisuukia on mm. uusi pikahaku-toiminto, älykkäiden asetusten näyttö ja älykkäät merkinnät, jotka tukevat BIM-koordinointia. Materiaalit-toiminto kokoaa kaikki objekteille määritetyt ja osoitetut ominaisuudet yhteen kerralla muokattaviksi, muutokset päivittävät näin kaikki objektit, joilla samat materiaaliluokitukset. Landmarkissa on kallistettavia objekteja muokattu, Spotlightissa valolaiteobjekti on uusittu. Näistä saa enemmän tietoa Vectorworks.fi ominaisuusluettelosta.

Valmistuminen on palkitsevaa. Juhlistamme valmistumista ja Vectorworks tarjoaa valmistuneille 30% alennuksen ammattilisenssistä ja ensimmäisen vuoden ylläpidosta.

Ura alkuun ja kilpailukyky kohdilleen omalla lisenssillä ja ylläpidolla. Voit valita uusimman version 2021 Architect, Landmark, Spotlight tai Designer-lisenssin. Designer sisältää kaikkien edellä mainittujen työkalut.

Tutkintotodistuksen kopio tarvitaan ja se saa olla enintään 12 kk vanha 16.9.2020.

Ota yhteyttä info@ultirender.com.

Luo, tee yhteistyötä ja muuta ideasi kokemuksellisiksi tiloiksi.

Kokeile maksutta 30 päivää: www.vectorworks.net/fi-FI/start/interiors

Viherpäivät lähestyvät. Tervetuloa Äärinäköistyksen osastolle B-508 Jyväskylän Paviljongissa 12.-13. helmikuuuta 2020.
Esittelemme Vectorworks Landmark 2020 työkaluja ja työnkulkuja. Erityistä huomiota saa uusi katealue-työkalu,
joka mukautuu ympäröivien katteiden sekä rakennusten korkeusasemiin.

Pääset tutustumaan myös 3D-maaston luontiin ja muokkaukseen sekä vihersuunnittelun BIM-ohjelmaan.

Halutessasi voit varata ajan ja keskustella omista Vectorworks-tarpeistasi, otatahan yhteyttä jutteli@ultirender.com.
Nähdään Viherpäivillä!

Vectorworks Inc. on tiedottanut uusimpien Vectorworks ohjelmistojen yhteensopivuudesta Applen uuden käyttöjärjestelmän macOS 10.15 Catalinan kanssa. Mikäli päivität käyttöjärjestelmäsi, otathan huomioon sen vaikutuksen muihin tärkeisiin ominaisuuksiin kuten tulostinajureihin ja oheislaitteisiin.

Voit seurata Vectorworks-keskustelua aiheesta täällä.

Vectorworks Inc. julkaisi tänään versiot 2020 Architect, Landmark, Spotlight ja Designer -ohjelmista. Myös Braceworks ja Vision päivittyvät uuteen versioon. ConnectionCAD, joka on ollut Spotlight-käyttäjien suosiossa sulautetaan myös tuoteperheeseen.
VSS-käyttäjät saavat henkilö- tai tilikohtaisen tiedotteen päivityksestä ja suoran linkin portaaliin ja voivat päivittää haluamanaan ajankohtana.

Päivitystä pidetään parhaimpana koskaan ja se luo työtavoille uusia polkuja. Suomenkieliset Vectorworks-sivut esittelevät uudet ominaisuudet.

Tervetuloa Äärinäköistyksen osastolle AVITA – AudioVisual Expo 2019 -messuille 2.-3.10.2019!

Suunnitteletko tapahtumatuotantoja, valoja ja niiden esivisualisointia? Lasketko trussien kuormia? Suunnitteletko kaiken rakenteista lähtien tai vaikkapa lavasteet? Tule kuulemaan Vectorworks Spotlight 2020 -uutiset ja tutustumaan Vision ja Braceworks™ -ohjelmiin.

Ohjelmistospesialisti Jim Woodward, Vectorworks Inc, USA valottaa kirkkaasti osastollamme 1e25.

Kutsumme sinut lämpimästi mukaan messutapahtumaamme!

https://audiovisualexpo.messukeskus.com/

Tervetuloa Vectorworks -tapaamiseen ja koulutukseen Helsingissä, Tukholmassa, Oslossa tai Kööpenhaminassa. Neljän päivän aikana esittelemme Vectorworks 2020 -version ja Helsingissä perjantaina 4.10. keskitymme Spotlight, Braceworks sekä Vision ohjelmiin. Tutustu eri kaupunkien tarjoamiin ohjelmiin:

  • Elämysteollisuus – Vectorworks Spotlight sekä Vision ja Braceworks ovat muodostuneet viihdealan standardiksi räätälöityjen työkalujensa ansiosta. Kehitä suunnitteluprosessia, dokumentointia ja tuotantoa.
  • Arkkitehtuuri – Opi tukemaan koko prosessiasi Vectorworksin 3D- ja BIM-ominaisuuksilla suunnittelu- ja sisustusarkkitehtuuritarpeissasi.
  • Maisema – Käytä BIM:n voimaa ja hyödynnä mallitietoa suunnitteluratkaisuissasi Vectorworks Landmark:in avulla.
  • Verkostoidu – Liity sisustusarkkitehtien, arkkitehtien, vihersuunnittelijoiden ja näyttämötaiteen sekä oman alasi muiden suunnittelijoiden joukkoon yhteisissä sessioissa sekä syötävän että juotavan parissa.

Rekisteröintimaksu: 50 €
(maksuton Vectorworks Service Select -jäsenille ja oppilaitoksille)

Älä odota – varaa päivä kalenteriisi nyt.
Tilaisuuksia johtavat alan huippuammattilaiset Vectorworks Spotlightin, Visionin ja Braceworksin parissa.