Löydät sivuiltamme tietoa meistä ja edustamistamme tuotteista, sekä tarjoamistamme palveluista.

Tarjoamme myös teknistä tukea sekä tuotekohtaisesti, että ohjelmien käytössä yhdessä muiden ohjelmien kanssa. Löydät täältä lisäksi myös ajankohtaista tietoa.

Olet aina tervetullut toimistoomme Helsingissä tutustumaan edustamiimme tuotteisiin. Muistathan sähköpostitse tai puhelimitse sopia esittelystä etukäteen niin palvelemme juuri sinua.

Vectorworks 2022 suomenkielisiltä sivuilta löydät videot uusista ominaisuuksista ja esittelyvideot ja huomaa,  että esittelyvideoissa voit valita suomenkielisen tekstityksen.

Voit myös pyytää maksutonta 30 päivän kokeilujaksoa täydestä Design Suite-lisenssistä. Design Suite sisältää kaikki arkkitehdin, vihersuunnittelun ja tapahtumatuotannon sekä valosuunnittelun työkalut.

Tutustu nyt!

Vectorworks DesignSummit 2021 virtuaalinen käyttäjäseminaari on marraskuussa, 1.-3.11.2021.

Ilmoittautuminen tilaisuuteen aukeaa pian joten lisääthän päivät kalenteriisi!

Valmistuminen on palkitsevaa. Juhlistamme valmistumista ja Vectorworks tarjoaa valmistuneille 40% alennuksen ammattilisenssistä ja ensimmäisen vuoden ylläpidosta.

Ura alkuun ja kilpailukyky kohdilleen omalla lisenssillä ja ylläpidolla. Voit valita uusimman version 2021 Architect, Landmark, Spotlight tai Designer-lisenssin. Designer sisältää kaikkien edellä mainittujen työkalut.

Tutkintotodistuksen kopio tarvitaan ja se saa olla enintään 12 kk vanha 31.5.2021.

Ota yhteyttä info@ultirender.com.
Tai soita 09-622 00442!