Vectorworks Service Select -ylläpitosopimus 13.9.2023

 

 

 

Vectorworks Service Select on edullisin tapa ylläpitää hankittua lisenssiä. Vectorworks Service Select on ylläpitosopimus, joka tarjoaa päivitykset julkaistuihin versioihin, teknisen tuen sekä jatkuvasti kasvavan koulutus- ja opastuskirjaston. Käytössäsi on 20 Gt tallennustilaa Vectorworks Cloud Services -palveluun (yli 2 Gt), joten Vectorworks Service Select ylläpidolla saat parhaan hyödyn ohjelmistostasi.

Ylläpito, vuosisopimus sisältää mm:

  • kaikki päivitykset, myös versiopäivityksen, voi ladata ja asentaa silloin kuin itse haluaa
  • valmistajan tarjoaman portaalin, jossa on paljon sisältöä, mm. koulutusmateriaalia sekä erilaisia resursseja, objekteja, kasveja, tekstuureita, valaistuksia, taustakuvia jne.
  • valmistajan pilvipalvelut, materiaalin hallinta, PDF- ja renderöintien laskenta
  • em. palvelut mahdollistavat Nomad-appin käytön iPad iOS ja Android-tableteilla, helpottaa mm. kenttätyötä, työmaakäyntejä, esittelyä ja Vectorworks-dokumenttien tarkastelua
  • premium tech supportin, oma sähköpostinsa ja puh. numeronsa VSS-asiakkaille

Sopimus on 12kk kerrallaan ja uusiutuu automaattisesti vuosittain ellei sitä irtisanota sopimuksen ehtojen mukaisesti.

Se on hinnoiteltu niin, että tulee halvemmaksi kuin päivittää joka vuosi, tai korkeintaan samanhintaiseksi kuin päivittää parin kolmen vuoden välein.

Palvelun voi sanoa irti 9kk sisällä (muttei enää 2 kk ennen seuraavaa uusimisilmoitusta vuosittain) ilman mitään velvoitteita.

 

Vectorworks-ylläpitoportaaliin sisäänkirjautuminen